If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз сутрин кат палех е така пали и след 2 секунди аха да изгасне и се оправя викам си А????? ко стаа тука бре та отворих МПХ изчистих го и се оправи.............
Градски, можеш ли да ми обясниш къде е това пусто моторче за ПХ. Имам аналогичен на твоя проблем, ама нещо немога да го видя. Някъде зад всмукателните колектори ли е? Ето ти снимка на моя ТвинСпарк, ако може да ми подскажеш или да подраскаш в Пайнт върху нея.
колеги мисля че и аз се прес1еденяивам к1м вашия проблем като я запаля си работи няколко секунди после почва а да огасня да се изфорсира а сега сменях маркучите на смукателните колектори и нещо наречено (реголатор на бензиновото налягане) през него минава бенза пореди да отиде в реиката мисля .А сега и зе да пука гарми след като излезе от сервира а и на сичко от горе като я изклуча от скорост гасне тея в сервиза ко и направиха нз главата ме boli
На мен също колата ми гасне в движение,някои път и на място.Пример газта в дъно първа,втора и идва кръстовище натискам съединителя и спирачка почвам да нямалявам и колата гасне.Някои път докато чакам на сфетофар на свободна пак гасне.Аз нали като карам бързо и тръгна да спирам пак натискам съединителя и пак колата става на свободна.Та общо взето може да се каже,че колата ми гасне като е на свободна.Какво да направя.Колата я обслужих филтри,масло ремъци,ролки,Ламда Сонда,Датчик колянов вал.и пак гасне.
Колата е Алфа 156 1.8-144кс 2000г.
На мен също колата ми гасне в движение,някои път и на място.Пример газта в дъно първа,втора и идва кръстовище натискам съединителя и спирачка почвам да нямалявам и колата гасне.Някои път докато чакам на сфетофар на свободна пак гасне.Аз нали като карам бързо и тръгна да спирам пак натискам съединителя и пак колата става на свободна.Та общо взето може да се каже,че колата ми гасне като е на свободна.Какво да направя.Колата я обслужих филтри,масло ремъци,ролки,Ламда Сонда,Датчик колянов вал.и пак гасне.
Колата е Алфа 156 1.8-144кс 2000г.
Да съживим темата ,че така й си остана Моят проблем е същия като на колегата .. най-вероятно тези дни отивам на диагностика , и ще пиша какво е станало
П.С. Колегата които пусна темата .. и установи ли се от какво е проблема ?
Comment