Известие

Collapse
No announcement yet.

проблемче помогнете - колата гасне в движение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: ОТГОВОР

Първоначално публикувано от chokoladka_73
    Първоначално публикувано от toki4a
    А пак ас си мислия 4е е от дат4ика на положението на колияновия вал
    ...така наречения вариатор-променя фазите на газоразпределение....
    .... а пък едното няма нищо общо с другото... камионче.... на детето... дето му го подарихме миналата коледа....
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

немога да се сетия какво общто има газораспределението с гасненето ж движение или на миясто
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Провери датчика на Хол, ако е много зацапан с боклуци и други такива - понеже не е предпазен от външните условия, най вероятно може да е от него.

също виж и релетата под дебитомера които управляват запалителната система, ако е много нагоряло няко реле- проблема може да се крие в него

успех . . .
        Alfa Romeo 155 1.8TS Cuore Sportivo

Comment

Колега намери ли от какво ти гасне? И аз имаш подобен проблем и се оказа , че е от разхлабена маса
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

gaiska а на теб коя маса точно ти е била разхлабена ?
            Alfa Romeo 155 1.8TS Cuore Sportivo

Comment

май беше на клемата на акумулатора, за бжензиновата помпа или нещо подобно. Може и да греша обаче!
              Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

Първоначално публикувано от XaBu4ko
                Аз сутрин кат палех е така пали и след 2 секунди аха да изгасне и се оправя викам си А????? ко стаа тука бре та отворих МПХ изчистих го и се оправи.............
                Градски, можеш ли да ми обясниш къде е това пусто моторче за ПХ. Имам аналогичен на твоя проблем, ама нещо немога да го видя. Някъде зад всмукателните колектори ли е? Ето ти снимка на моя ТвинСпарк, ако може да ми подскажеш или да подраскаш в Пайнт върху нея.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

колеги мисля че и аз се прес1еденяивам к1м вашия проблем като я запаля си работи няколко секунди после почва а да огасня да се изфорсира а сега сменях маркучите на смукателните колектори и нещо наречено (реголатор на бензиновото налягане) през него минава бенза пореди да отиде в реиката мисля .А сега и зе да пука гарми след като излезе от сервира а и на сичко от горе като я изклуча от скорост гасне тея в сервиза ко и направиха нз главата ме boli
                  alfa romeo 155 1.7 twin spark 93

Comment

На мен също колата ми гасне в движение,някои път и на място.Пример газта в дъно първа,втора и идва кръстовище натискам съединителя и спирачка почвам да нямалявам и колата гасне.Някои път докато чакам на сфетофар на свободна пак гасне.Аз нали като карам бързо и тръгна да спирам пак натискам съединителя и пак колата става на свободна.Та общо взето може да се каже,че колата ми гасне като е на свободна.Какво да направя.Колата я обслужих филтри,масло ремъци,ролки,Ламда Сонда,Датчик колянов вал.и пак гасне.
                    Колата е Алфа 156 1.8-144кс 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от Platinatabe Покажи съобщение
                      На мен също колата ми гасне в движение,някои път и на място.Пример газта в дъно първа,втора и идва кръстовище натискам съединителя и спирачка почвам да нямалявам и колата гасне.Някои път докато чакам на сфетофар на свободна пак гасне.Аз нали като карам бързо и тръгна да спирам пак натискам съединителя и пак колата става на свободна.Та общо взето може да се каже,че колата ми гасне като е на свободна.Какво да направя.Колата я обслужих филтри,масло ремъци,ролки,Ламда Сонда,Датчик колянов вал.и пак гасне.
                      Колата е Алфа 156 1.8-144кс 2000г.

Да съживим темата ,че така й си остана Моят проблем е същия като на колегата .. най-вероятно тези дни отивам на диагностика , и ще пиша какво е станало

П.С. Колегата които пусна темата .. и установи ли се от какво е проблема ?
                      Алфа 156 1.8 16в ТС

Comment

Working...
                      X